inwonen

Sinds afgelopen kerst woont ook (oudste) zoon hier. Het op zichzelf wonen was om meerdere redenen niet zo’n succes, dus woont hij nu bij ons.

Niet alleen is zoonlief hier ingetrokken, ik heb persoonlijk last van nog een aantal groepen die bij mij willen wonen. Er hebben zich een aantal groepen bacterieën gevestigd in mijn mond. Ze hebben het erg gezellig daar, ze vermenigvuldigen zich vaak, het word dus druk in mijn mond.

En bij mij in komen wonen zonder toestemming, daar ben ik niet zo van gediend, dus was actie nodig.

Drie keer per dag, precies om de acht uur moet ik nu aan de pillen. Een dubbele antibioticakuur hebben de mondhygiëniste en de tandarts mij voorgeschreven. De ene tablet moet ik oplossen in water en dan opdrinken, gevolgd door nog een glas water. De andere tablet moet ingenomen worden na wat te hebben gegeten. Ook met water uiteraard.

Dus elke morgen om half 8, ’s middags om half vier en dan om half twaalf in de avond ben ik er maar druk mee, met de pillen en die plas water die er in moet. En dan moet ik ook nog spoelen met een desinfecterend mondwater, brrrr, dat is echt smerig spul, lichtblauw als het je mond ingaat en een berg schuim als het er weer uitkomt en het lijkt of je mond in de fik staat.

Je moet er wat voor over hebben om van die ongewenste bewoners in je mond af te komen, maar winnen zal ik die strijd!

Gelukkig is zoonlief hier wel gewenst, hij wordt niet bekogeld met pillen, water of desinfectie, hij kan zijn regenjas aan de kapstok laten hangen.

Regenpak

13 gedachten over “inwonen

 1. Kijk jij bent nou een typische geval van de zorgverzekering omhoog gooien, je slikt en gooit het er altijd wel weer uit. Nou weet je in ieder geval waarvoor je zoveel premie betaalt. Voor al die illegale inwoners in die fietsenstalling van je..Errug genoeg hoor meis, ik wens je dan ook alle sterkte met het gevecht, en je zult als winnares uit de bus komen, anders knal je er gewoon nog een kuur of wat tegenaan..
  groet van leny

 2. HE, vervelend die Krakers in je mond 😛
  Gelukkig dat tandarts en mondhygiëniste de ME langstuurden om ze er uit te jagen.
  En zoonlief die kan zich geen beter huis permiteren als bij ouders thuis. Ik mag ook graag bij mijn ouders zijn. er heerst altijd warmte en geborgenheid is het vertrouwd.

  Kraker.

 3. Kijk, daardoor gaan die zorgkosten maar omhoog en omhoog…..vanwege al die illegale, die ook intrek bij jou hebben genomen….hihi! Grapje, lijkt me al ellendig genoeg!
  Wat lief, dat zoon zo welkom is!Als hij er straks echt aan toe is, zal het wel beter gaan.
  Groetjes!

 4. Dat soort “krakers” zijn inderdaad loeivervelend!!! Ik wens je er heel veel sterkte mee.
  Maar daar staat dan tegenover dat je zoon bij je inwoont. Zal misschien ook niet altijd even makkelijk zijn (zeker niet als hij al een tijdje zelfstandig heeft gewoond), maar het blijft toch een heerlijk gevoel om er voor je kids te mogen zijn als ze je nodig hebben.
  Ik wens jullie een heel fijn weekend.
  Liefs,
  Meiske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s