sex

Als alles goed gaat, krijgt vrouwlief op 21 februari een jodiumcapsule toegediend in verband met haar schildklierproblemen.

Nu is het vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend dat je daarvoor opgenomen wordt in het ziekenhuis. Vrouwlief mag na de behandeling en de nacontrole weer naar huis en dan begint het. Dan moet je je als gezin een goede week aan een aantal gedragsregels houden.

Enkele zijn:
– Gebruik zo mogelijk een toilet dat niet door anderen wordt gebruikt.
– Maak zittend gebruik van het toilet.
– Spoel het toilet na gebruik twee keer door.
– Slaap op minimaal twee meter afstand van uw partner, slaapt u in aparte kamers, let er dan op dat de bedden niet tegen dezelfde muur geplaatst zijn.
– Maak zo min mogelijk gebruik van openbaar vervoer.
– Houd een zo groot mogelijke afstand van huisgenoten, het liefst twee meter of meer, blijf nooit langer dan 30 minuten op kortere afstand dan twee meter.

Dit zijn de belangrijkste regels waar we ons aan moeten houden, er zijn er nog meer, het vergt een beetje improvisatie, maar moet wel lukken.

Alleen is er 1 regel die ik niet snap: Seksueel contact op zich is geen bezwaar, echter wij raden dit de eerste 24 uur na behandeling af.
Hoe had de bedenker van die regel dat nou bedacht? Sex met twee meter afstand? Sex met een wekker naast je die na een half uur afloopt? Cybersex? Telefoonsex?
Vreemde regel, zal toch eens vragen naar wat meer tekst en uitleg….

13 gedachten over “sex

 1. Daxb4s moeilijk sexen met twee meter er tussen.Misschien is telefoonsex dan toch de beste optie, je moet toch ook al apart slapen.En anders een week onthouding, is het daarna des te lekkerder. Succes

 2. he????????????? en dit was serieus??? whahahaha teringgg bedden mogen niet tegen dezelfde muur maar sex na 24 uur mag wel??? hahahaha heel vreemd…maar gelukkig het mag nog ;-)…alle gekheid op een stoke…suc6 ermee hoor..xxx

 3. @Leny: het is dus niet uitgesloten, dat is nou net het vreemde…..
  @Hartje: ja echt dit is serieus, niet te geloven toch…
  :@Teun: nee kleding beschermt helaas niet tegen radioactief jodium, helaas…..
  @Meiske: ja is zeker lastig…
  @Billy: 24 uur?… we spreken hier over 7 dagen dat dat geldt….
  @Zwamneus: dat lijkt mij idd het verstandigste……

 4. Tjee waarom dan naar huis sturen als je zo je huishouden om moet gooien. Ik begrijp het ziekenhuis niet zo. Het is toch voor het hele gezin veiliger als vrouwlief tijdens deze periode opgenomen wordt. Begrijp me niet verkeerd hoor want thuis krijg je de beste verzorging maar serieus dit is toch heel ingrijpend en ook verleidelijk als je zo dicht bij elkaar bent.

  Ik wens jullie alvast heel veel sterkte.

  Ik wens je een fijne avond en een goede dinsdag, enjoy,
  Big City Girl

 5. Ey Pami, kzie net je logje; waar is dit dan voor bedoeld? Hoezo die afstand? Wat is er aan de hand? Lijkt wel een besmettelijke ziekte ofzo wat je beschrijft, klinkt haast als quarantaine. Sterkte in ieder geval er mee! Groetjes, MArc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s