weer thuis

Gisteren was het zover, vrouwlief kwam weer thuis.
Een hele tas vol met medicijnen moest ik voor haar ophalen, van pijnstillers, extra zware pijnstillers voor de hevige pijn, bloedverdunners tot maagtabletten aan toe. Owww en een doos met pleisters kreeg ik ook nog mee, voor de teen.

Tja en daar zit ze dan…. roken mag niet meer, lopen gaat nog niet zo best, dus veel tv kijken, lezen, Pamitsha pesten….. kortom ze vermaakt zich nog wel .

Ook moet ze nog bedenken of ze een second opinion wil of dat ze het hier bij laat.

Ik wil bij deze nogmaals iedereen bedanken die op welke wijze dan ook, ons gesteund heeft! Onze hartelijke dank hiervoor

11 gedachten over “weer thuis

 1. Heerlijk voor jullie dat ze weer naar huis is. Vervelend hoor allemaal wat jullie is overkomen. Eerst maar even bij komen en alles rustig op een rijtje zetten. Dat niet roken is moeilijk, weet ik uit ervaring, er komt een dag dat het niet zo moeilijk meer is en je er geen last meer van hebt.

  Enjoy and good luck
  Big City Girl

 2. Hoera, wat fijn dat ze weer thuis is en niet meer roken..das lastig maar er zijn ergere dingen. Fijn weekend en sterkte met al die medicijnen.
  Gr 10
  PS En als ze zich verveeld kan ze altijd nog beginnen met een web-log. 🙂

 3. Jij hebt dus ook een verwentaak te vervullen, Pamitsha…maar dat zal ongetwijfeld wel lukken, alhoewel…als vrouwlief (hoe heet ze eigenlijk?) je regelmatig pest zal je dat verwennen misschien ook wel eens “vergeten”, hihihi

  Fijne zondag nog beiden!!!

 4. vrouwlieffff heel veel sterkte met alles en ook vooral nu met het niet roken…oeoeh het is zooo moeilijk, zorg dat je wat om handen hebt…ga desnoods breien!!!! hihih of haken…borduren…lezen enz enz. en oke veel pamitsha plagen..altijd leuk he??hihih suc6

 5. Hennie ik waarschuw je als je te lastig bent, je weet het hé in de rolstoel en de dijk af met je, er wordt niet geplaagd naar die arme pammie toe, die loopt al zowat op haar wenkbrauwen,….
  dusssse dimme met die hap en wél een tweede opinie aanvragen, ze heeft gelijk,,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s