Roze Zaterdag

Eindelijk was het dan 24 juni…. Roze Zaterdag.

Om 11.00 uur zouden C. en G. bij ons wezen om gezellig samen met ons naar Zwolle te gaan. precies op tijd stonden ze voor de deur

Na de koffie (waar ze best zin in hadden na de lange reis vanuit Brabant) vertrokken we dan rond de klok van 12.00 uur richting Zwolle.

Aangekomen in Zwolle, de auto’s geparkeerd bij de IJsselhallen. Even paniek…. waarom staan er nog maar zo weinig auto’s??? Waar is iedereen???

Gelukkig…. in de binnenstad aangekomen was het al snel lekker druk en gezellig

Eerst maar even de infomarkt overgelopen en alle kramen uitgebreid bekeken.

Nog lekker even drie boeken gekocht… heb ik lekker weer wat te lezen de komende tijd

Gelukkig kreeg ik op de info-markt een roze roos aangeboden van een hele lieve man, ik heb hem een tijdje vastgehouden. Had namelijk zo half om half afgesproken met  Hartje en Trace om met een roze anjer in mijn knoopsgat te gaan lopen. Helaas heb ik geen roze anjer kunnen vinden en had alleen maar een knoopsgat in mijn broek……. dus is het een roze roos in mijn hand geworden  Helaas de dames niet gezien… of niet herkend, dat lijkt mij eerder…..

Daarna de parade….. zag er allemaal geweldig uit….. mooie parade…. veel publiek…. echt helemaal top

Tja en dan is het hoog tijd voor een terras…. er goed voor gaan zitten… lekker mensen kijken… drankje erbij (gewoon een colaatje)…. en eens even doorspreken wat we van al het moois wat voorbij komt nou vinden.

Het vrouwengehalte was erg hoog dit jaar vonden wij…. we zagen meer vrouwen dan alle vorige jaren. Liep wel weinig bijzonders tussen trouwens en dat wat het uiterlijk mee had, was al bezet. Gelukkig maar dat wij niet op zoek waren naar een date… waren we niet geslaagd

Wat ons ook opviel was dat er weinig tot geen travestieten waren in de stad….. ik heb er maar 1 gezien, toch een beetje weing voor roze zaterdag.

Daarna bij de optredens gekeken…. wat heeft die Angela Groothuizen een ouwe kop. Ja, ja, ik weet dat ze geen 20 meer is…. maar op tv lijkt ze toch echt jonger dan in het wild…. zal wel aan de make up liggen denk ik dan maar.

C. wou toch nog ff voordat Do zou komen over de info markt…dus hup…. wij weer naar de markt.

Dat was wel komisch…. ik loop een beetje met G. te dollen… zie ik mijn vrouw iets raars doen.

Bij de stand van het COC Zwolle…. loopt ze langs….. doet een paar stappen achteruit…. kijkt naar de kraam…. loopt weer een paar stappen door…. en vervolgens weer een paar stappen achteruit.

Ik dacht werkelijk dat ze het heen en weer had gekregen…….. vraag ff wat ze in vredesnaam aan het doen is….

Roept ze ineens: "Dat is S.!!!!!! "

Wat blijkt nou: staat daar de paardrij-instructeur van mijn dochter achter de kraam van het COC-Zwolle!!!

Dat verwacht je toch niet???

Natuurlijk wist ik wel dat hij op mannen viel en niet op vrouwen, maar om hem nou achter de kraam van het COC aan te treffen…. daar had ik zelfs geen rekening mee gehouden…..

Heb van verbazing alleen maar even gezwaaid en ben verder gelopen….. sorry S., zal de volgende keer …echt waar…. een babbeltje met je maken….. beloofd bij deze

En toen… ja toen kwam DO!!!!

Helemaal geweldig die meid!! Zal er verder niet over uitweiden, woorden schieten te kort om Do te beschrijven. Mocht je wel over Do willen lezen, kijk dan even bij Hartje (staat tussen mij links). Zij heeft een poging gedaan en het is haar gelukt, leuk verslag over Do  Ook een mooie foto zelfs erbij van Do, helemaal toppie Hartje!!

Daarna even een doos eten gehaald bij Wok en Go, nog even naar Behoorlijk Bekoorlijk gekeken, ijsje gegeten bij Talamini en daarna …. naar huis.

Bij de Ijsselhallen werd ik nog op de valreep uitgscholden voor vieze lesbo……. en die jongen die dat zei had helemaal gelijk

Die ene lesbo met dat witte shirt aan, waar overduidelijk een beker cola overheen was gegoten…….. juist ja……. dat was Pamitsha  

12 gedachten over “

 1. hihihhi geweldig log ook meis..ik heb toch twee travestieten gezien..ééntje helemaal in het zwart met hoed en ééntje met een tijgerprint jurkje aan..oohh nee drie dus ook nog één met een bloemetjesjurk…en ben het helemaal met je eens…er liep weinig tussen wat echt “hot” was…waren ze het wel dan liepen ze indd al hand in hand..snikkkk..
  op naar de volgende rozedag 😉

 2. Zo te lezen heb je een erg leuke dag gehad dus.
  Leuk verslagje hoor!!
  En ja Angela Groothuizen heeft echt n oud hoofd in het echt, kheb haar ook ns gezien en op tv ziet ze er toch echt anders uit, jonger….

  Fijne dag vandaag

 3. Hoi meisssssssss…..!!!
  Wat moet het een geweldige, levendige en kleurrijke ervaring zijn geweest!!!
  Jeetje, ik moet eerlijk bekennen dat ik geen flauw idee had dat er een Roze Zaterdag wordt gehouden ergens in ons landje!!?? (ben ik nu “ot of date”?)
  Het is dan al wel dinsdag toch wens ik jullie nog een fijne (rest van de)week!!!
  Heel veel liefs en zo…. Gabi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s